Sărbătoare în direct. MARIA CRĂCIUN, invitată la ziua MIRABELEI DAUER

Sărbătoare în direct. MARIA CRĂCIUN, invitată la ziua MIRABELEI DAUER
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Putem iar s-o vedem şi s-o ascultăm live, acum alături de marea ei prietenă! Căci mica stea gălăţeană Maria Crăciun este invitată sâmbătă, 16 iulie, de la ora 20,00, la postul de televiziune Antena Stars, într-o ediţie specială a emisiunii "Party Tura lui Morar", ediţie dedicată îndrăgitei artiste Mirabela Dauer, de ziua sa de naştere. Vor fi invitaţi prieteni de suflet ai artistei, care vor fi o surpriză pentru Mirabela, dar şi pentru telespectatori. Mai aflăm şi că "Maria pregăteşte pentru această toamnă un proiect muzical deosebit, alături de mari voci ale muzicii uşoare româneşti". Încă nu vă spunem ce, ca să nu vă stricăm surpriza…

Parteneră a lui Al Bano, care a încântat chiar şi urechile Papei, Maria are 16 ani, dar în/cântă de la cinci, când cucerea Pemiul III la Festivalul "Cerbul de Aur" pentru copii şi era remarcată de Mirabela Dauer, care s-a arătat mereu ataşată de talentul nou descoperit.

Şi Maria a reuşit, cu muncă şi talent, multe victorii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică uşoară, foarte multe concerte serioase. Şi este gălăţeanca poate cea mai prezentă la emisiunile televiziunilor centrale. Remarcată şi de RAI 1, răsfăţată de presa naţională, Maria nu şi-a luat-o însă în cap, preferă să fie doar fericită cântând.

Citit 3553 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2016 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.