"Povestea de Crăciun", ultimul spectacol de anul acesta

"Povestea de Crăciun", ultimul spectacol de anul acesta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Naşterea pruncului sfânt a fost prezentată de nenumărate ori, însă de fiecare dată are acelaşi farmec. „Povestea de Crăciun" întoarce paginile cărţii cu graţie, la frontiera dintre două lumi, aducând pe scena Teatrului Gulliver personaje angelice, care ridică cu delicateţe voalul istoriei, istoria cea adevărată, cea învăţată, cea visată... Cea luminată! Luminată de credinţă şi iubirea din sufletele noastre.

Spectacolul va avea loc duminică, 18 decembrie, începând cu ora 10,30.

„Noaptea Sfântă, în viziunea noastră, este noaptea în care o steluţă a luminat un drum, un brăduleţ a indicat cărarea, nişte îngeraşi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său, şi prin el, iubirea şi lumina sa. Poate că în amintirea acelei lumini dintâi şi dintotdeauna, noi aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca nişte delicate reflexe ale luminilor din noi, pe care ar trebui să le păstrăm aprinse tot timpul. Dar cum noi, oamenii, biete fiinţe trecătoare, mai mult sau mai puţin uituce, ne mai luăm cu viaţa, atunci am căpătat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, ca să ne amintim de ele", spune regizorul Bogdan Drăgulescu.

Din distribuţie fac parte actorii: Vlad Ajder, Adina Ariton, Gina Geru şi Marian Sterian.

La finalul spectacolului, copiii se vor întâlni cu Moş Crăciun, care îi va întâmpina într-un decor de iarnă, în foaierul teatrului. Micuţii vor putea imortaliza momentul întâlnirii cu Moşul, rămânând cu o amintire dragă de la Teatrul "Gulliver".

Citit 1413 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.