Se deschide stagiunea la Teatrul "Gulliver"

Se deschide stagiunea la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Copiii au motive să se bucure, întrucât îndrăgitele spectacole ale Teatrului de Păpuşi "Gulliver" vor reveni, începând de duminică, 10 septembrie, de la ora 10,30. Stagiunea va fi deschisă cu prima reprezentaţie din această toamnă, spectacolul "Muck cel mic", în regia lui Cristian Pepino.

Spectacolul este unul educativ, antrenant şi plin de culoare. Scenografia este semnată de regretata Cristina Pepino, iar muzica îi aparţine lui Dan Bălan. Din distribuţie fac parte actorii Adina Ariton, Marian Sterian, Eduard Şişu, Gina Geru, Elena Marin şi Mircea Vâjâianu.

Programul lunii septembrie va fi completat de alte poveşti îndrăgite de cei mici, precum “Motanul Încălțat”, “Sânziana şi Pepelea” şi “Frumoasa și bestia”.

Începutul stagiunii marchează, pe lângă spectacolele jucate la sediu, şi numeroase participări la festivaluri internaţionale, de la care Teatrul "Gulliver" este nelipsit. Imediat după deschiderea stagiunii, păpuşarii vor pleca la Bucureşti, la Festivalul „Teatru, stradă şi copil”, organizat de Teatrul "Ţăndărică", cu spectacolul “Cei trei purceluşi”.

Planul cultural al stagiunii ce stă să înceapă se anunţă a fi unul ambiţios, întrucât vor fi abordate spectacole destinate copiilor de 1-4 ani, categorie de vârstă neacoperită până acum, pentru care se va lucra împreună cu un psiholog educaţional. De asemenea, teatrul doreşte să pună în scenă un spectacol non-verbal, care să poată fi jucat fără restricţii lingvistice.

O noutate în acest an este sistemul online de achiziţie a biletelor, valabil pentru spectacolele care se vor juca în zilele de duminică.

Citit 999 ori Ultima modificare Joi, 07 Septembrie 2017 22:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.