"Sânziana şi Pepelea" la Teatrul Gulliver

"Sânziana şi Pepelea" la Teatrul Gulliver
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 24 septembrie,  de la ora 10,30, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul "Sânziana şi Pepelea" în regia lui Cristian Pepino. 

Piesa este emblematică pentru Teatrul Gulliver, fiind fericitul produs al întâlnirii trupei de păpuşari gălăţeni cu cel mai titrat cuplu de realizatori ai genului, Cristian şi regretata Cristina Pepino.

“Sânziana şi Pepelea” este cel mai longeviv spectacol din repertoriul curent al teatrului, o montare mereu proaspătă, atractivă, jucată cu mult aplomb de trupa de la Gulliver. Cu toate că numără sute de reprezentații, sălile la „Sânziana” sunt mereu pline, iar copiii interacţionează cu entuziasm, participând la depănarea poveştii.

Spectacolul a fost foarte bine primit şi în străinătate. „Sânziana şi Pepelea” a fost prezentat la Paris (Franţa), în cadrul unei Decade Culturale Gălăţene şi la Saujon (Franţa), în cadrul unui Festival tradiţional. De asemenea, acesta a primit Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Animaţie „Gulliver", în 2009. (cea de-a 250-a reprezentaţie).

Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.        

Citit 947 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2017 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.