Croazierele cu vaporul în cel mai spectaculos defileu al Dunării au fost reluate

Croazierele cu vaporul în cel mai spectaculos defileu al Dunării au fost reluate
Manastirea Mraconia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Croazierele cu vaporul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate, de sâmbătă, traseul fiind stabilit pentru două ore, iar un bilet costă 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis de Consiliul Județean Caraș-Severin, croazierele pe Dunăre au fost reluate în acest sfârșit de săptămână. Cursele sunt realizate cu vaporașul “Baziaș 1”, care are o capacitate de 50 de locuri.

Plecarea cu nava se face din portul Moldova Veche, din județul Caraș-Severin, pe traseul stânca Babacaia – Cetatea Golubăț și retur pe partea cealaltă a Insulei Ostrov, unde pot fi admirați caii sălbatici.

Primarul orașului Moldova Veche, Adrian Torma, le-a recomandat turiștilor care își doresc să viziteze Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, să nu rateze o astfel de croazieră cu vaporașul “Baziaș 1”

Nava ”Baziaş ”1 a fost cumpărată în anul 2015 de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin în cadrul unui proiect transfrontalier implementat în parteneriat cu Primăria Kladovo, Serbia, şi Consiliul Local Pojejena, în valoare de un milion de euro.

Citit 7362 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Mai 2018 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.