O statuie pentru Lady Di

O statuie pentru Lady Di
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prinții William și Harry, despre care presa a relatat recent că s-ar fi certat în aprilie, la funeraliile bunicului lor, prințul Philip, s-au întâlnit joi și au venit împreună să inaugureze o statuie a mamei lor, Diana, în ziua în care prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani. A fost prima dată când ducii de Cambridge și Sussex s-au întâlnit și au apărut în public de la funeraliile prințului Philip. 

Cei doi frați au fost fotografiați vorbind cu însuflețire, gesticulând și râzând cu oaspeții prezenți cu ocazia acestui eveniment dedicat mamei lor. Asistența a aplaudat în momentul în care ei au tras împreună pânza verde ce a dezvelit privirilor grupul statuar reprezentând-o pe prințesa Diana. 

Statuia de bronz o înfățișează pe prințesa Diana, cea denumită și „prințesa inimilor”, alături de trei copii, un băiat și o fetiță de-o parte și de alta, iar în spatele fetiței, încă un copil care arată înspre ceva. Recunoscută pentru activismul său, prințesa Diana a fost implicată în susținerea a numeroase cauze umanitare, în special dedicate copiilor. 

Statuia a fost amplasată în grădina Sunken de la Palatul Kensington, care a fost redecorată cu această ocazie. Grădina a fost unul dintre locurile preferate ale prințesei Diana în perioada în care a locuit aici. Acum, Palatul Kensington este reședința oficială a prințului William.

Citit 793 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iulie 2021 17:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.