Condamnat la moarte pentru trafic de seriale

Condamnat la moarte pentru trafic de seriale
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un bărbat care a introdus în Coreea de Nord versiuni piratate ale superhitului Netflix „Squid Game” a fost condamnat la moarte de instanţele ţării totalitare, anunţă Variety, potrivit Cinemagia, citând agenţia de presă Radio Free Asia. Bărbatul va fi executat prin împuşcare.

Traficantul a fost prins după ce mai mulţi studenţi au fost surprinşi urmărind „Squid Game”. Şi studenţii au fost aspru pedepsiţi: "Studentul care a cumpărat dispozitivul de stocare a primit închisoare pe viaţă, iar alţi şase studenţi care au urmărit serialul au fost condamnaţi la cinci ani de muncă silnică", anunţă Radio Free Asia. De asemenea, profesorii şi administratorii unităţii de învăţământ unde a avut loc fapta au fost concediaţi şi repartizaţi să muncească în mine izolate.

În decembrie 2020, Coreea de Nord a adoptat o lege pentru "eliminarea opiniilor şi actelor culturale reacţionare", lege care interzice categoric introducerea în ţară şi diseminarea de filme, piese de teatru, muzică şi cărţi provenind din alte ţări. În luna aprilie a acestui an, un bărbat a fost executat public pentru trafic de dispozitive de stocare conţinând producţii sud-coreene.

Citit 3079 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.