Cel puţin trei oameni au murit, într-un carambol cu 60 de maşini, produs în SUA

Cel puţin trei oameni au murit, într-un carambol cu 60 de maşini, produs în SUA
Captură CNN
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cel puţin trei persoane și-au pierdut viața, luni, după producerea unui accident în lanţ pe o autostradă din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au anunţat autorităţile, potrivit postului CNN, citat de Agerpres. Accidentul, în care au fost implicate până la 60 de autovehicule, inclusiv mai multe tiruri, a avut loc la nord de Aeroportul Schuylkill County din estul statului Pennsylvania, pe fondul unei furtuni de zăpadă.

Un medic legist din Schuylkill a confirmat cele trei decese şi a declarat că bilanţul ar putea fi mai mare, operaţiunile de căutare desfăşurate la faţa locului nefiind încă finalizate.

Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spitale, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgenţă.

Înregistrările video filmate la faţa locului şi postate pe reţelele sociale prezintă mai multe persoane care ieşeau din autovehiculele lor avariate pentru a se îndepărta de şosea, în timp ce maşinile şi autocamioanele continuau să se ciocnească, informează agenţia Xinhua, citată de Agerpres.

Pentru o mare parte din centrul şi sudul Pennsylvaniei au fost emise avertizări de furtună de zăpadă.

Citit 1251 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2022 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.