Stoltenberg: "Este periculos să subestimăm Rusia"

Stoltenberg: "Este periculos să subestimăm Rusia"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a atenţionat joi că este periculos de subestimat Rusia şi ambiţiile preşedintelui rus Vladimir Putin, în contextul războiului din Ucraina, transmite Reuters. (Ruşii) "au dat dovadă de o mare disponibilitate de a tolera pierderile şi suferinţa", a declarat Stoltenberg, la o conferinţă de afaceri în Norvegia. "Nu avem indicaţii că preşedintele Putin şi-a schimbat planurile şi obiectivele în Ucraina. Aşa încât este periculos să subestimăm Rusia", a conchis secretarul general al NATO.

Jens Stoltenberg a subliniat, într-un interviu acordat duminică postului BBC, că statele NATO trebuie să-şi crească producţia de arme şi muniţii, pentru a sprijini în continuare armata ucraineană împotriva Rusiei.

Comitetul Militar al NATO va avea o reuniune pe 18 şi 19 ianuarie la Bruxelles, pentru a analiza evoluţia războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, precum şi pentru a lua în discuţie alte ''chestiuni de importanţă strategică''.

Citit 425 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2023 17:57

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Analist militar
    Joi, 05 Ianuarie 2023 18:53
    89.137.224.***
    Din primavara incepe un adevarat macel in Ucraina! Rusii vor ataca cu toate fortele ! Pana atunci isi refac stocurile de arme si numarul de oameni necesari ! Daca rusii pierd razboiul vor da cu bomba nucleara in Ucraina si apoi incepe razboi mondial !
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.