Tineri americani împușcați pentru că au greșit adresa

Tineri americani împușcați pentru că au greșit adresa
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O tânără de 20 de ani a fost împușcată mortal în statul american New York, în urma unei confuzii. Kaylin Gillis și alte trei persoane se aflau într-o mașină care a intrat pe o alee greșită. Proprietarul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a deschis focul asupra mașinii care încerca să plece de pe alee.

"Acesta este un caz foarte trist al unor tineri care căutau casa unui prieten și au ajuns în casa acestui bărbat, care a decis să iasă cu o armă de foc și să o descarce", a declarat șeriful din Washington Country, Jeffrey Murphy.

Zona este rurală, iar drumurile de acces sunt slab iluminate pe timp de noapte. Niciunul dintre membrii grupului nu coborâse din vehicul și nici nu încercase să intre în casa proprietarului, înainte ca bărbatul să deschidă focul, a mai spus Murphy. "Este clar că nu exista nicio amenințare din partea nimănui din vehicul. Nu exista niciun motiv pentru ca domnul Monahan (proprietarul - n.r.) să se simtă amenințat", a precizat șeriful Murphy.

Un incident asemănător a avut loc zilele trecute în statul american Missouri. Un bărbat de 84 de ani a fost acuzat că a împușcat un adolescent de culoare, de 16 ani, care a sunat la ușa greșită în timp ce își căuta frații mai mici. Andrew Lester a fost acuzat de agresiune de gradul întâi, care ar putea atrage o pedeapsă cu închisoarea pe viață, și de acțiune criminală armată. Tânărul Yarl, care a fost lovit la cap și la un braț, nu a trecut pragul, dar Lester a tras două focuri de revolver prin ușa de sticlă. Adolescentul este în recuperare, acasă.

Citit 508 ori Ultima modificare Marți, 18 Aprilie 2023 18:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.