Copil de șase ani, împușcat pentru o minge

Copil de șase ani, împușcat pentru o minge
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un copil de șase ani a fost împușcat după ce a intrat într-o curte pentru a recupera o minge de baschet. SUA se confruntă cu un val de incidente violente în care se folosesc arme, potrivit BBC. Un martor a relatat că împușcăturile au avut loc după ce o minge de baschet s-a rostogolit în curtea suspectului. Copilul însoțit de partenerii de joacă s-a dus să recupereze mingea, dar proprietarul a țipat la ei. Imediat, la ușa acestuia au apărut părinții fetei, iar suspectul a deschis focul. Tatăl a fost rănit grav, fiind împușcat în spate. Fata a fost rănită după ce fragmente de glonț i-au perforat obrazul, în timp ce mama ei a fost împușcată în mână. După incident, bărbatul a dispărut, dar ulterior s-a predat la Poliție.

Împușcăturile fac parte dintr-o serie de incidente violente cu arme de foc din SUA, în care au fost implicați recent tineri americani.

În Texas, o majoretă în vârstă de 18 ani a fost împușcată și grav rănită marți, după ce a încercat din greșeală să intre într-un autovehicul. În statul New York, o tânără în vârstă de 20 de ani a fost împușcată și ucisă sâmbătă după ce un prieten a intrat cu mașina lor pe o alee greșită. În Missouri, un adolescent de 16 ani a fost împușcat în cap și în braț după ce a sunat la ușa greșită, în căutarea fraților săi.

Citit 1194 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2023 18:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.