Superiahtul lui Putin, renovat în Italia

Superiahtul lui Putin, renovat în Italia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Șeherezada”, superiahtul evaluat la 700 de milioane de dolari despre care se crede că aparține președintelui rus Vladimir Putin, este renovat în Italia după ce a fost pus sub sechestru de către autoritățile italiene, relatează Business Insider.

Nava de lux a fost pusă sub sechestru de Italia în luna mai a anului trecut, dar autoritățile din această țară au permis proprietarului său să continuă să plătească pentru întreținerea sa, achitarea salariilor echipajului și, mai nou, o renovare, în timp ce „Șeherezada” este ancorată în portul Marina di Carrara din regiunea Toscana.
Jurnaliștii de la Financial Times au aflat în premieră despre lucrările de renovare și recondiționare ale navei, acestea fiind efectuate de către Italian Sea Group, o companie listată pe bursa de la Milano. Informația a fost confirmată de către companie însă aceasta nu a dorit să ofere informații suplimentare.
Se crede că, în afară de „Șeherezada”, liderul de la Kremlin deține alte cinci iahturi de diferite dimensiuni, toate cumpărate prin interpuși.
Sursa foto: boatinternational.com
Citit 543 ori Ultima modificare Luni, 07 August 2023 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.