Vicepreședintele Lukoil a fost găsit mort în birou

Vicepreședintele Lukoil a fost găsit mort în birou
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vicepreşedintele companiei petroliere ruse Lukoil, Vitali Robertus, a murit subit, la vârsta de 54 de ani, fiind al patrulea manager al gigantului energetic rusesc care moare în condiţii obscure în mai puţin de doi ani, relatează agenția Interfax, citată de News.ro.

Robertus a fost găsit mort în biroul său de la companie. Presa rusă a scris că ar fi fost vorba despre o sinucidere și că vicepreşedintele Lukoil ar fi fost găsit spânzurat cu un şiret. Poliţia, care a sosit repede la fața locului, a fost informată de colegii acestuia că în ultima vreme a existat o atmosferă tensionată, iar vicepreşedintele avusese recent un conflict cu conducerea superioară.

"Va rămâne în memoria noastră ca un manager talentat şi un camarad receptiv", a declarat compania Lukoil, într-un mesaj de condoleanţe. Robertus lucra la Lukoil de 30 de ani, de la terminarea facultăţii.

După începerea războiului din Ucraina, au existat numeroase decese inexplicabile - în jur de 20 - ale unor ruşi proeminenţi, cele mai multe în sectorul energetic.

Citit 676 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2024 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.