Atac armat într-un salon de coafură din California: Cel puţin opt persoane au murit

Atac armat într-un salon de coafură din California: Cel puţin opt persoane au murit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel puţin opt persoane au murit şi alte trei au fost rănite, miercuri, în urma unui incident armat petrecut într-un salon de coafură din Seal Beach, California.

Şase dintre victime au fost găsite în interiorul salonului, iar alte două au murit ulterior, după ce au fost transportate la spital, a declarat sergentul Stevw Bowles, reprezentant al poliţiei din Seal Beach.

Conform NBC, trei răniţi aflaţi în stare critică au fost evacuaţi şi transportaţi la spital.

"Toată lumea a fost luată prin surprindere şi oamenii au fugit afară, să vadă ce se întâmplă", a declarat un martor ocular, angajat al unui restaurant din apropierea salonului.

Autorul atacului armat de miercuri din apropiere de Los Angeles este un fost milita r, care purta vestă antiglonţ şi avea mai multe arme asupra sa în momentul în care a deschis focul

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, sergentul Steve Bowles, a precizat că forţele de ordine au arestat un suspect la mai puţin de un kilometru de locul atacului. "Poliţia a identificat vehiculul suspectului în timp ce acesta părăsea zona", a spus el, precizând că în maşină au fost găsite mai multe arme.

"A fost cooperant şi nu a opus rezistenţă ", a adăugat Bowles. "În acest moment, credem că l-am reţinut pe singurul suspect", a spus el.

Motivele atacului nu au fost stabilite încă, iar anchetatorii verifică ipoteza unei legături între suspect şi salonul de coafură, care era foarte aglomerat în momentul producerii atacului.

Poliţia încearcă să stabilească şi modul în care s-au desfăşurat evenimentele. "Nu suntem încă siguri dacă a deschis focul de la intrare, în timp ce oamenii fugeau şi încercau să se adăpostească", a afirmat Bowes. "Nu ştim încă nici ce a spus sau măcar dacă a spus ceva în timpul atacului, nici ce legătură exista între el şi salon", a adăugat el.

Citit 1502 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2011 12:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.