Audieri în Congresul american, despre ”Misterele Kremlinului”

Audieri în Congresul american, despre ”Misterele Kremlinului”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Legislatorii republicani i-au cerut lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american Donald Trump, să vină la o audiere în Congresul Statelor Unite ale Americii, în legătură cu întâlnirea sa controversată cu o avocată rusă, în timpul campaniei electorale a tatălui său de anul trecut, informează Reuters.

Conform unor dezvăluiri ale New York Times, Trump Jr. s-a întâlnit cu avocata Natalia Veselniţkaia, apropiată a Kremlinului, după ce i s-ar fi oferit informaţii care să o compromită pe Hillary Clinton, ca parte a eforturilor guvernului rus de a ajuta campania prezidenţială a tatălui său.

Dacă acceptă, Trump Jr. va fi primul membru al cercului restrâns de rude şi colaboratori apropiaţi ai preşedintelui republican care depune mărturie în faţa legislatorilor ce anchetează interferenţa rusă în campanie.

Preşedintele Trump a insistat că nu ştia de întâlnirea avută de fiului său cu avocata rusă şi s-a declarat în favoarea ideii ca Trump jr. să depună mărturie în faţa Congresului, „dacă aceasta este ceea ce el îşi doreşte”.

Citit 1033 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iulie 2017 13:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.