Dodon, ameninţări voalate pentru unionişti

Dodon, ameninţări voalate pentru unionişti
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În contextul în care România va sărbători, anul viitor, centenarul Marii Uniri, iar unioniştii pregătesc, printre altele, un marş de amploare, de la frontieră şi până la Chişinău, preşedintele moldovean Igor Dodon a declarat, din nou, că nu trebuie admisă o unire a Republicii Moldova cu România, adăugând că cetăţenii care se pronunţă împotriva statalităţii Moldovei trebuie declaraţi în afara legii, informează Agora.md.

"Noi ne-am pronunţat cu un proiect de lege, propunem acelaşi lucru care există în România - cei care se pronunţă deschis pentru lichidarea statului românesc sunt consideraţi în afara legii. Sunt interzişi, sunt arestaţi etc. Noi trebuie să facem acelaşi lucru", a spus Dodon. Acesta susţine că, în 2018, se va încerca destabilizarea situaţiei din ţară prin organizarea diferitor evenimente dedicate unirii.

"Atunci când câteva mii de cetăţeni români vor încerca să treacă în marş de la frontieră până în Chişinău, iar zecilor, miilor şi milioanelor de cetăţeni acest lucru nu le place, ei ar putea răspunde cu unele acţiuni. În legătură cu acest lucru, nu avem nevoie de destabilizarea situaţiei", a spus preşedintele Republicii Moldova.

Sursa foto: jc.md

Citit 1167 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 16:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.