O româncă şochează Italia. Şi-a înjunghiat mortal fiica în vârstă de 6 ani şi s-a sinucis

O româncă şochează Italia. Şi-a înjunghiat mortal fiica în vârstă de 6 ani şi s-a sinucis
În imagine, Alina Mihaela Olaru și fiica sa | Sursa foto: Facebook
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O româncă în vârstă de 31 de ani, din Torino, şi-a înjunghiat mortal fiica în vârstă de şase ani şi apoi s-a sinucis, a transmis Il Messagerro. Trupurile neînsufleţite au fost descoperite de mama tinerei. Corpul fetiţei a fost găsit în living, iar cel al mamei se afla în bucătărie. De asemenea, lângă trupul tinerei femei a fost găsit şi cuţitul cu care şi-a înjunghiat fiica şi cu care şi-a luat viaţa. Femeia era căsătorită de doi ani cu un italian.

În locuinţă nu a fost găsit niciun bilet care să explice gestul tinerei. Ancheta în acest caz este în curs.

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată ce anume a împins-o pe româncă la acest gest. Presa italiană scrie însă că Alina Mihaela Olaru, din Rădăuţi, județul Suceava, suferea de probleme psihice apărute după ce a născut. Se mutase cu fetiţa în Italia în luna mai, chemată de mama ei care trăia acolo de 15 ani. Tatăl copilei este un italian care s-ar afla în România. Nu recunoscuse fetiţa şi nu păstrase legătura cu mama acesteia, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

În urmă cu șase ani, femeia și-a abandonat la o ghenă bebelușul care, pe atunci, avea doar trei luni. Copilașul pus într-o geantă de voiaj a avut șansa de a fi găsit de un bărbat care a alertat Poliția, potrivit site-ului stiridinbucovina.ro.

Citit 5199 ori Ultima modificare Duminică, 17 Septembrie 2017 17:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.