Concursul Eurovision a fost anulat

Concursul Eurovision a fost anulat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Din cauza pandemiei de coronavirus, Eurovision Song Contest, care urma să aibă loc în mai la Rotterdam, a fost anulat. Alături de alte 40 de ţări, România ar fi trebuit să participe cu piesa "Alcohol You", cântată de Roxen.
"Cu regret profund, trebuie să anunţăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam”, au spus reprezentanții organizatorului, Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU), într-un comunicat de presă.
„În ultimele săptămâni, am analizat multe opţiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte. Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 în toată Europa şi restricţiile instituite de guvernele ţărilor participante şi de autorităţile olandeze au determinat EBU să ia decizia dificilă de a nu merge înainte cu evenimentul, aşa cum era planificat”, se arată în comunicat. EBU mai arată că vor continua negocierile pentru ca Rotterdam să găzduiască Eurovision 2021. EBU mai arată că a preferat să anuleze şi nu să amâne concursul Eurovision pentru că situaţia, cel mai probabil, va rămâne nesigură în lunile următoare. În plus, dacă s-ar desfăşura mai târziu, în decursul acestui an, ţara câştigătoare nu ar avea suficient timp să se pregătească pentru competiţia de anul viitor.

Citit 545 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2020 21:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro