Pregătiri de vaccinare în masă

Pregătiri de vaccinare în masă

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
2 comentarii

Rusia se pregăteşte să înceapă o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului de tip nou, în luna octombrie, a declarat sâmbătă ministrul sănătăţii, Mihail Muraşko. Ministrul a explicat că institutul de cercetare de stat Gamaleia din Moscova a finalizat testele clinice ale vaccinului şi că se pregăteşte documentaţia pentru înregistrarea acestuia. Viteza cu care pregăteşte Rusia lansarea unui vaccin anti-COVID a stârnit întrebări în unele media occidentale, dacă nu cumva Moscova pune prestigiul naţional înaintea ştiinţei şi siguranţei.

Citit 731 ori Ultima modificare Luni, 03 August 2020 03:13

2 comentarii

 • postat de copacul verde Luni, 03 August 2020 17:19 89.136.186.*** Link la comentariu
  0
  1

  Rusii cand isi pun in cap ceva realizeaza dar austriecii vin la noi in tara si ne taie toate padurile.
  Daca rusii au scos vaccin bravo lor! De la occidentali nu ne-am ales cu nimic. Ne-au furat toate resursele prin santajarea Romaniei. Mai multe nu spun ca au promis ca daca nu tac ma impusca. Tara de golani spurcati!

  Raportează
 • postat de ariciul Luni, 03 August 2020 08:25 89.39.81.*** Link la comentariu
  0
  3

  Nuuu ma.Occidentul ,p..ii .O sa puna prestigilu vostru mai presus de al lor.Va roade ca ei au un vaccin cu muult inainte de al avea VOI care va credeti societatea perfecta,de fapt,haotica,saraca,cainoasa si rea.Caaatzzzz nenorocitilor.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.