Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Uniunea Europeană a salutat joi încetarea ostilităţilor în Nagorno-Karabah, însă a condamnat implicarea forţelor străine şi a cerut anchete asupra crimelor de război. Consecinţele conflictului au fost discutate joi în cadrul unei reuniuni prin videoconferinţă la care au participat miniştrii de externe europeni. Sprijinul militar al Turciei pentru Azerbaidjan a fost decisiv în confruntările cu Armenia. Sub egida Rusiei a fost semnat un acord pentru încetarea ostilităţilor din Nagorno-Karabah, care consacră victoriile militare azere.

Citit 427 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 01:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro