Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Mii de manifestanţi s-au adunat astăzi în centrul Londrei la un marş de protest împotriva votului de săptămâna trecută de a părăsi Uniunea Europeană, un rezultat care a generat haos politic în Marea Britanie şi pe care mulţi londoezi l-au respins, a relatat mediafax.ro. Majoritatea protestatarilor erau tineri, fluturau steaguri UE și bannere pe care erau scrise sloganuri precum "Eu sunt cu UE" sau "Wrexit".

60 la sută dintre londonezi au votat în favoarea rămânerii ţării în UE la referendumul de joia trecută, tinerii alegând la scară largă ca aceasta să rămână în Blocul comunitar, însă 52 la sută dintre britanici au votat ca statul să iasă din Uniunea Europeană.

Parlamentul ar trebui să aibă ultimul cuvânt dacă Marea Britanie ar trebuie să plece. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI

CITEȘTE ȘI: BREXIT sau nu? Aceeaşi întrebare la 41 de ani distanță

CORESPONDENŢĂ SPECIALĂ DE LA BRUXELLES/ Secretarul de stat american, John Kerry: UE nu trebuie să aibă ”o atitudine răzbunătoare” faţă de Marea Britanie

 

Citit 1240 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iulie 2016 17:34

2 comentarii

 • postat de Nigel pe Farash Sâmbătă, 02 Iulie 2016 23:58 93.115.95.*** Link la comentariu
  0
  1

  Pai si-au dat seama ca au facut o prostie cu iesirea din UE. Nu ati auzit ce campanie agresiva au facut partidele extremiste in toata acea perioada din preajma referendumului numai ca sa-i influenteze pe englezi sa voteze pentru iesirea Angliei din UE.

  Raportează
 • postat de Democratia de turma Sâmbătă, 02 Iulie 2016 23:54 194.150.168.*** Link la comentariu
  0
  1

  Nu ati vazut ce au spus unii britanici? Ca au fost mintiti, momiti, au fost prostiti, pacaliti sa voteze pentru iesirea Marii Britanii din UE. Cica a fost ca si cum ar ar spune votati-ne pe noi ca ceilalti va vor fura casa.

  Ce as rade sa se ajunga sa se destrame pana si Marea Britanie sa vezi atunci cum se lecuiesc unii sa mai asculte pe altii cum sa voteze. Daca oamenii sunt usor influentabili ca sa nu spunem prosti...ce sa le mai faci si ce sa le mai zici?

  "Sa traiti bine" nu-i asa? (...)

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.