Diversificarea producției societății comerciale KINETECH INDUSTRY S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante

Diversificarea producției societății comerciale KINETECH INDUSTRY S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

KINETECH INDUSTRY S.R.L. în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea  activităţilor proiectului „Diversificarea producției societății comerciale KINETECH INDUSTRY S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante”, Cod MySMIS  104209.

Proiectul  a fost  implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio-Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiție 2.1 “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar.

Perioada de implementare a proiectului, conform contractului de finanțare, este cuprinsă între 01.02.2018 – 31.01.2019.

Valoarea totală a proiectului a fost 1.049.038,75 lei, din care finanţarea nerambursabilă 599.399,60 lei din Fondul European de Dezvoltare Regională și 176,294.00 lei din contribuție proprie.

Obiectivul proiectului/scopul proiectului a fost creșterea competitivității societății KINETECH INDUSTRY în domeniul producției echipamentelor de ridicat și manipulat, domeniu strâns legat de servicile de transport pe apă prin operațiunile care necesită ridicarea și manipularea mărfurilor, identificat în Strategia Națională de Competitivitate – Tabelul 3 – Aglomerări economice de importanță regională – Servicii de transport pe apă (Galați și Constanța) și în Planul de Dezvoltare Regională Sud-Est, Prioritatea 3 – Îmbunătățirea competitivității regionale în contextul promovării specializării economice inteligente – Domeniul de intervenție 2 – Investiții în crearea și extinderea capacităților de producție și dezvoltarea serviciilor pentru firme – Obiectivul specific 2 – Sprijinirea dezvoltării firmelor în vederea creșterii competitivității regionale și crearea de noi locuri de muncă.

Principalele rezultate obținute la finalizarea proiectului sunt:

  • 6 active corporale achiziționate;
  • servicii de consultanță, management de proiect, informare și publicitate prestate.

Date de contact:

Juncu Mariean, Administrator, Tel: 0766360062, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

(P)

Citit 2440 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 15:16