ANUNȚ privind abonamentele TRANSURB pentru elevi

ANUNȚ privind abonamentele TRANSURB pentru elevi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

”Societatea Transurb S.A. anunță că, elevii care beneficiază de reduceri la transportul public în comun conform HCL 74/2018, pot circula cu mijloacele de transport public local de călători până la data de 18 ianuarie 2019 în baza vechiului abonament de călătorie, emis până in data de 31 decembrie 2018.

Condiții de călătorie:

  • Elevii să dețină la momentul călătoriei abonamentul vechi, emis până la data de 31 decembrie 2018 și să îl prezinte echipelor de control la solicitarea acestora;
  • Elevii au obligativitatea ca până la data de 18 ianuarie a.c. să achiziționeze noul abonament de călătorie pentru luna ianuarie 2019.

Elevii pot intra în posesia noului abonament prin achiziționarea acestuia direct de la cabinele de eliberare titluri de călătorie pe baza actului de identitate (acolo unde este cazul) și a carnetului de elev vizat pe anul 2018-2019, original și copie sau în baza tabelelor întocmite de unitățile școlare și transmise către societatea noastră în vederea emiterii abonamentelor de călătorie.

Precizăm că, aceste demersuri sunt efectuate pentru a veni în întâmpinarea și sprijinul elevilor având în vedere creșterea din aceasta perioadă a solicitărilor privind achiziționarea abonamentelor de călătorie de către persoanele care beneficiază de reduceri și gratuități la transportul in comun.”

(P)

Citit 6137 ori Ultima modificare Marți, 15 Ianuarie 2019 14:49