Angajăm lăcătuși navali în Galați

Angajăm lăcătuși navali în Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Firma Electric Navinstal, membră a grupului olandez Alewijnse, are contracte semnate pentru lucrări de lăcătușerie electrică navală pentru următorii 2 ani, iar cererea continuă sa crească  nu numai în Romania, ci și în Olanda, Germania, Franța.

Așa că suntem în continuă căutare de lăcătuși și sudori pe piața muncii din Galați și județele limitrofe, iar celor care decid să se alăture echipei noastre le oferim un loc de muncă stabil, bine plătit și cu șanse de avansare  și, lucru nu mai mai putin important, respect și atenție.

Munca într-un șantier naval, mai ales în bransa lăcătușeriei, nu este deloc ușoară, îți cere competențe tehnice speciale, rezistență și capacitate de adaptare. Are însă și recompense, pe lângă cele materiale, cum ar fi satisfacția de a fi participat la construcția unor nave complexe, care vor naviga marile lumii, purtând în ele  rodul muncii românești, cât și șansa de a cunoaște alte țări și culturi.

Sunt probabil mulți tineri în Galați, în  satele din județ, în Brăila chiar, care nu și-au găsit încă un job interesant, ceva să le stimuleze ambiția și dorința de a reuși prin forțe proprii.

Pentru aceștia, am creat un Centru de Practică pentru formare profesională, în care la fiecare 2 luni vom organiza cursuri acreditate de lăcătuș naval, cu angajare din prima zi de curs.

Știm ca formarea unui lăcătuș naval care să fie capabil să lucreze independent cere timp și răbdare, așa că noii colegi vor fi distribuiți pe lângă muncitori cu experiență și abilități de a transmite către generația tânără “secretele” meseriei.

În cei aproape 15 ani de activitate a firmei Electric Navinstal am întâlnit mulți tineri care iau calea Europei, atrasi de mirajul unei vieți mai bune.

Există însă și o variantă, pe care noi o considerăm optimă: angajarea într-o firmă care are lucrări atât în străinătate, cât și în țară, astfel încât oamenii să obțină venituri mai mari fără să fie nevoiți să plece definitiv sau pe termen lung de lângă prietenii și familiile lor și să rămână conectați la țara lor, pe care să o ajute să crească.

Acest gen de firmă este și Electric Navinstal.

Cei interesați să se alăture echipelor noastre de lăcătuși/ sudori sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon: 0236.326.500, 0766.255.171 sau să trimită un C.V. la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai multe detalii despre noi puteți afla  de pe site-ul www.electric-navinstal.ro și de pe pagina  de facebook: www.facebook.com/ElectricNavinstal.

(P)

Citit 7037 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2019 17:23