Noutăţi delicioase la cofetăriile ”Andra Exclusiv”

Noutăţi delicioase la cofetăriile ”Andra Exclusiv”
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În prag de vară, cofetăriile „Andra Exclusiv” din Galaţi, binecunoscute pentru reţetele proprii de torturi şi prăjituri şi pentru ingredientele naturale folosite, te îmbie cu mai multe noutăţi delicioase. Prima dintre ele – un blat de tort nou, blatul de brioşă cu vanilie sau cacao. Dens şi cremos în acelaşi timp, acesta are o textură complet diferită faţă de cel clasic şi însiropat şi a fost introdus în câteva reţete, noi şi ele, printre torturile casei.

De exemplu, tortul Don Rafe are ca ingrediente, pe lângă noul blat de brioşă, şampanie, cremă de cocos şi iaurt şi ciocolată belgiană albă. Tortul Minunat, aşa cum o arată şi numele, este un... minunat amestec de caramel foarte dens, cremă de biscuiţi cu mere coapte şi ciocolată belgiană. Iar tortul Barista – este o adevărată poveste a simţurilor spusă de nucile coapte, cafeaua şi ciocolata de casă de care se bucură.

Noul blat de brioşă cu vanilie sau cacao este recomandat de cei de la „Andra Exclusiv” şi pentru torturile de nunţi, botezuri şi alte evenimente.

Şi pentru că am adus vorba de evenimente festive, nu uita că „Andra Exclusiv” îţi poate oferi oricând un Candy Bar personalizat şi care se pliază pe toate gusturile şi tematicile. Fie că preferi o eleganţă aparte şi stilul clasic, fie că vrei să îţi surprinzi invitaţii prin naturaleţe şi aerul rustic al decorării, „Andra Exclusiv” te îmbie cu o mare de gusturi, arome şi combinaţii de neuitat.

Produsele „Andra Exclusiv” pot fi admirate şi cumpărate din cofetăriile „Andra Exclusiv” din Piaţa Centrală (strada Tecuci, chiar la intrarea în Halele vechi) şi de la Maşniţă (lângă Florăria Passiflora). Pentru comenzi, eşti aşteptat la cofetăria din Piaţa Centrală, unde „Andra Exclusiv” are şi laboratorul de producţie.

(P)

Citit 4044 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 10:38