”Tramvaiul copiilor”

”Tramvaiul copiilor”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului,  societatea Transurb SA  în colaborare cu Gradinița nr. 30 (Pinochio), Școala Gimnazială nr.17 și Asociația Centrul de Inițiativă Comunitară Galați a organizat un eveniment special dedicat copiilor. 

Mai mulți copii au participat astăzi, 29 mai 2019,  în incinta  depoului de tramvaie din   Str. Magistrala CSG, nr. 4 la un atelier de pictură prin care cei mici și-au pus creativitatea la lucru.

Astfel, un tramvai a fost transformat prin talentul micuților de grădiniță și din clasele primare, sub îndrumarea artiștilor gălățeni Viorel Baciu și Adrian Vădeanu, în ”Tramvaiul copiilor”.

Prichindeii au pictat cele două vagoane în culori vii și au expus prin pictura lor tot ce este mai frumos și reprezentativ pentru copilăria lor.

Toți copiii s-au bucurat apoi de o plimbare cu tramvaiul pictat, s-au distrat alături de personajele de desene animate  Minnie Mouse, Rapunzel, Masha și păpușa LOL, au primit cărți și dulciuri pentru talentul și imaginația de care au dat dovadă.

”Tramvaiul copiilor” va circula zilnic pe traseele de tramvai din orașul Galați pentru a bucura toți copiii dar și pentru a le reaminti adulților de copilărie.

(P)

Citit 4594 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2019 15:32