Alegerile tale duc la câștiguri spectaculoase la Amanet Romero!

Alegerile tale duc la câștiguri spectaculoase la Amanet Romero!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Doamna Stan Dorina a ales Amanet Romero atunci când a avut nevoie de un împrumut rapid. A venit la punctul de lucru situat la Neacșu, a amanetat un lanț din aur și a câștigat o mașină Dacia Logan, un premiu neașteptat în valoare de 7000 de euro. Vestea câștigării premiului a venit ca o mare surpriză: “Deși am cheile de la mașină în mâna, deși am toate actele și mașina este în fața mea, tot nu mi se pare reală situația! Sunt extrem de norocoasă!”.

În mod sigur doamna Stan Dorina a făcut multe alegeri până în dată de 26 aprilie dar alegerea Contractului Avantaj a fost o alegere care i-a adus un super premiu: o mașină Dacia Logan.

Cum poţi fi chiar TU următorul câştigător?

Optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieţi automat la tombola pentru Dacia Logan şi în cursa pentru premiile lunare în bani cash în valoare totală de 8500 euro.

Personalul din fiecare punct de amanet vă va prezența toate premiile și procedurile pentru fiecare tombolă. La tombolă, ale cărei premii sunt mașini Dacia Logan, pot participa clienții care aleg Contractul Avantaj. Mașinile se oferă în cadrul tombolelor care au loc pe scena Teatrului Dramatic.

Nevoia unui împrumut rapid vă poate aduce premii în bani, mașini și lingouri din aur. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la Amanet Romero cu aur, să îl amanetaţi și să alegeți unul din concursurile cu premii. Piesele vor fi evaluate în funcție de carataj, nu contează gradul de uzură al pieselor aduse.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc în august 2019 la Teatrul Dramatic. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagină de Facebook/AmanetRomero.

(P)

Citit 2572 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 17:13