Robbie Williams vine la Cluj în această vară

Robbie Williams vine la Cluj în această vară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Organizatorii celui mai mare festival de muzică dance electronică (EDM) din Europa de Est, UNTOLD, au anunțat prezența pe scena din 2019 a celui mai influent artist al anilor 90’, Robbie Williams. 

„ După 4 ediții legendare, prin prezența lui Robbie Williams pe scena principală, UNTOLD demonstrează că este un festival pregătit să ducă experiența muzicală la nivelul următor. Astfel, UNTOLD își păstrează promisiunea de a aduce artiști de top din întreaga lume, și de a evolua la fiecare ediție”, au declarat organizatorii festivalului, potrivit libertatea.ro.

Fostul solist al trupei Take That a mai concertat în țara noastră cu 4 ani în urmă, în Piața Constituției din București, în fața a peste 65.000 de fani. În vârstă de 45 de ani, Robbie Williams a devenit celebru ca membru al trupei Take That (1989-1995) însă a cunoscut un și mai mare succes după ce a părăsit formația, începând ceea ce avea să devină o carieră solo fabuloasă. În cei 24 de ani de carieră solo, Williams a devenit entertainer-ul numărul 1 din lume, cele mai cunoscute melodii ale sale fiind Let Me Entertain You, Rock DJ, Candy, Angels, Feel, Millennium, She’s the One, Supreme, Tripping, Somethin’ Stupid, No Regrets,You Know Me și multe altele. Show-ul pe care îl va susține Williams în această vară la Cluj va dura o oră și jumătate, timp în care, alături de britanic, vor fi pe scenă în jur de 50 de muzicieni și dansatori.

Programat între 1 și 4 august, UNTOLD 2019 este o ediție aniversară, cea de-a cincea, astfel că se anunță a fi cel mai mare show de până acum. Pe lângă invitatul special Robbie Williams, pe scenele festivalului vor mai urca și alți artiști de top, începând cu regele muzicii trance olandezul Armin van Buuren, care a pregătit și el un show special în această vară, și continuând cu nume ca David Guetta, Busta Rhymes, 3 Are Legend, Don Diablo, Bastille, James Arthur și mulți alții. La ediția trecută, nu mai puțin de 200 de artiști au concertat pe cele 9 scene ale festivalului, numărul total al spectatorilor ajungând la 335.000 pe durată celor 4 zile.

Prețul abonamentelor pentru cele 4 zile ale festivalului de la Cluj este de 681 ron - Acces General sau 1420 ron - VIP. Totuși, există și în acest an varianta de a dona sânge pentru a obține un bilet de o zi la UNTOLD (sau Neversea) în cadrul campaniei Și Eu Donez. Vor putea face acest lucru cei care vor merge să doneze sânge la centrele fixe din țară sau vor cauta caravana mobilă specială, ce va fi prezentă în următoarele orașe:

 SIBIU: 8, 9 Iunie, Piața Unirii

 BUCUREȘTI: 14, 16 Iunie, Parcul Herăstrău, intrarea Piața Charles de Gaulle

 BRAȘOV: 22, 23 Iunie, Bulevardul Republicii - Zona ModaRom 

 CONSTANȚA 29, 30 Iunie, Piața Ovidiu 

O altă variantă de a ajunge gratuit la UNTOLD 2019 este oferită de Vlad Cazino, operator de gambling online cu specific românesc care, în contextul sponsorizării festivalului, va oferi 15 bilete duble în cadrul unei trageri la sorți programată pe 1 iulie plus câteva pachete VIP - cazare, acces VIP și bani de buzunar. Vlad Cazino oferă clienților din România sloturi moderne, mese de blackjack și roulette live sau clasice și camere de bingo pentru toate buzunarele. Lansat în primăvara anului 2018 de Grupul Kindred, Vlad Cazino a devenit în scurt timp unul din cei mai populari operatori de gambling din România, distingându-se prin abordarea sa unică, oferta generoasă de jocuri dar și promoțiile și bonusurile oferite.

(P)

Citit 1815 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 19:35