INVITATIE DE PARTICIPARE

INVITATIE DE PARTICIPARE

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

SC X SERV SRL, cu sediul in mun. Galati, str. Tecuci, nr.156D, spatiul comercial 1, LOT2, camera 2, parter CUI: RO 2615077, J17/1142/2009,  lanseaza o invitatie de participare la procedura competitiva aferenta atribuirii contractului de lucrari de construire a unui imobil cu destinatie Apart –hotel S+P+3E, ce va fi realizat in cadrul proiectului „Investitie initiala - Construire si dotare Apart hotel Fleur de Rocaille”, Cod SMIS: 116758, proiect finantat prin Programul Operational Regional 2014‐2020, Axa prioritara 2 - Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Axa prioritara: Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Valoarea contractului de atribuire este de 2,767,468.36, la care se adauga TVA, pret neajustabil. Investitia se va realiza in mun. Galati, str. Cezar nr. 7, durata de executare a lucrarilor fiind de 18 luni.

Perioada limita de depunere a ofertelor este 16.06.2019, orele 16.00. Informatiile aferente participarii la procedura, respectiv documentatia de atribuire si documentatia tehnica, se regasesc pe site-ul www.fonduri-ue.ro/anunturi.

Orice alt detaliu cu privire la achizitie, poate fi, de asemenea, solicitat prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., in atentia responsabilului de proiect, Manaila Diana.

(P)

Citit 785 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 13:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro