Mai aproape de pacienți și mai dedicați îngrijirii afecțiunilor dentare! FOTO și VIDEO

Mai aproape de pacienți și mai dedicați îngrijirii afecțiunilor dentare! FOTO și VIDEO
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Ne-am întors cu forțe proaspete în Clinica Dentară Premium Unident Galați, cu mai multă determinare și dăruire pentru a vă fi alături și a vă îmbunătăți sănătatea orală, pentru a vă transforma viața într-una mai bună, fără grija durerilor dentare.

Suntem bucuroși că putem aduce din nou valoare în viața dumneavoastră și că putem să construim împreună relații pe termen lung, experiențe frumoase, bazate pe încredere și respect, care să va ajute în rezolvarea problemelor dentare și obținerea calității vieții, iar pe noi în obținerea unor rezultate profesionale de succes.

  • Protocol de siguranță ridicat cu nebulizare;
  • Nicio taxă suplimentară;
  • Prețuri reduse pentru serviciile din cadrul Centrelor de Radiologie Unident.

Pe noi, echipa Unident Group, această perioadă ne-a motivat să punem focus pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume pe relația cu pacienții clinicilor noastre, să dăm mai multă valoare serviciilor noastre, mai multe beneficii pentru pacienți, măsuri care implicit vor cântări în mai multă satisfacție pentru noi. Bucuria și mulțumirea pacienților sunt primele care cântăresc în fața echipei medicale și cântăresc imens.

Suntem aproape de pacienții noștri, în condiții de înaltă siguranță și în acest sens am echipat clinicile dentare și centrele de radiologie cu cele mai performante nebulizatoare pentru dezinfecție. Respectăm un protocol strict de management al pacientului, folosind la maxim spațiile disponibile, pentru ca pacienții să nu se intersecteze.

Grija față de siguranța pacientului și a actului medical ne-a determinat să luăm cele mai bune măsuri pentru sănătatea acestora și a cadrelor medicale.

Ce trebuie să știe și-i rugăm să respecte pe pacienții care doresc să ajungă în clinică?

  • Efectuăm un triaj telefonic al pacienților;
  • Prezența în clinică se face doar pe baza de programare;
  • Îi rugăm să respecte programarea și ora programării;
  • Pacienții sunt rugați să vină neînsoțiți, excepție fac pacienții minori, persoanele vârstnice și cele cu dizabilități;
  • Să poarte mască până la intrarea în clinică. După accesul în clinică, vor primi o mască nouă;
  • Îi rugăm să achite serviciile electronic, cu cardul;
  • Să fie înțelegător și să aprecieze efortul echipei medicale: tratăm într-un timp mai lung, în echipamente incomode, dar toate acestea pentru eficiență și siguranță.

Ce facem noi pentru siguranța pacientului?

  • Procedură de sterilizare a aerului. Fiecare cabinet Unident are încă de la înființare în dotare aparate UV pentru sterilizarea aerului, investitie pentru siguranța și sănătatea pacienților și a cadrelor medicale;
  • Cu un nebulizator performant decontaminăm hainele pacienților - la sosire și spațiile- după fiecare pacient, între programări, pentru ca tratamentele tuturor pacienților să fie realizate într-un mediu sigur;
  • Pacienții primesc echipament de unică folosință: halat, bonetă, mască;
  • Instrumentarul este curățat și dezinfectat digital cu mașini speciale- Hydrim G4, de dezinfecțe, precum și autoclave speciale pentru sterilizarea pieselor de mână, a turbinelor;
  • Dispunem de aspiratoare de dentină performante, care îndepărtează din timpul șlefuirilor dentina, înainte de a ajunge în aerul respirat, pentru a elimina orice posibil risc si disconfort al pacientului;
  • Dezinfectăm încălțămintea și o înfoliem, utilizăm dispensere cu dezinfectant de mâini în zone cheie din clinici și centre.

Am creat oferte speciale, atât pentru centrele de radiologie, cât și în clinicile dentare!

Astfel, investigațiile radiologice OPT (Radiografie Panoramică Digitală) și CBCT (Tomografie 3D) sunt la un cost redus în această perioadă . Aceste investigații sunt cele recomandate prin Decizia CMSR (Colegiul Medicilor Stomatologi), ca alternative pentru radiografiile intraorale, cu potențial ridicat de risc.

De asemenea, există reduceri de 50% pentru investigațiile de control, pentru toți pacienții care vin in centrele noastre de radiologie, cu trimiteri de la alți colegi medici. Pacienții clinicilor dentare Unident au beneficiat întoptdeauna, în mod gratuit, de investigații post intervenție, de control.

Suntem convinși că totul va fi bine, însă pentru acest lucru este nevoie de un efort comun. Vă așteptăm în cadrul Clinicii Dentare Premium Unident Galați pentru a ne revedea și pentru a găsi cele mai bune soluții de tratament individualizat, pentru a rezolva afecțiunile dentare de care suferiți!

(P)

Citit 4609 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 10:17