PRO România GALAȚI crește frumos și este pregătit să-și lanseze candidați și liste proprii

PRO România GALAȚI crește frumos și este pregătit să-și lanseze candidați și liste proprii
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Am făcut recent propriile noastre evaluări. Altele sunt în curs de realizare. PRO ROMÂNIA se bucură de un nivel de încredere de peste 13% în rândul gălățenilor. PRO ROMÂNIA este în creștere în județul Galați comparativ cu alegerile anterioare și sunt convins că avem capacitatea de a scoate un scor care să ne facă un actor important în Consiliul Județean, de exemplu. Nu zic, deocamdată, că vom fi la fel în fiecare localitate, dar vă asigur că nici PNL și nici PSD nu vor putea să facă majoritate fără PRO ROMÂNIA. În Consiliul Municipal Galați, nici PSD, nici PNL nu vor face majoritate fără PRO ROMÂNIA. Consiliul Județean va cuprinde consilieri din 4 partide: PSD, PNL, PRO ROMÂNIA și USR.

Prieteni, suntem într-un moment foarte bun pentru PRO ROMÂNIA și vreau să-l fructificăm la maxim. Am mers în mai multe localități din județul Galați  în ultima perioadă și m-am întors optimist și încrezător în forțele PRO ROMÂNIA.

Acum ne aflăm în plin proces de consolidare a organizațiilor locale și de IDENTIFICARE A CANDIDAȚILOR PENTRU ALEGERILE LOCALE: primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri județeni. Vrem să facem o selecție incontestabilă de oameni.

Ca atare, vă invit și vă aștept alături de mine, alături de Victor Ponta, alături de o nouă generație de oameni în politică și administrație.

Eu Nicolae Marin, am fost desemnat de către domnul Victor Ponta și validat de Biroul Executiv Național al PRO ROMÂNIA să candidez la funcția de Președinte al Consiliului Județean Galați, așa că:

Dați-mi mesaj! Contactați-mă! Scrieți-mi! Sunteți bineveniți toți cei care aveți principii de centru-stânga, toți cei care vă raportați cu onestitate la semenii voștri, toți cei care înțelegeți că solidaritatea și dreptatea pot guverna împreună.

Creștem împreună! Câștigăm împreună! ACUM E MOMENTUL VOSTRU!

Fiți și voi #ProRomâniaRO

Nicolae Marin - candidatul PRO ROMÂNIA pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Galați

(P)

 

Citit 6490 ori Ultima modificare Vineri, 22 Mai 2020 00:19