8 rochii pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină

8 rochii pe care fiecare femeie ar trebui să le dețină
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Cu totii putem fi de acord ca rochia este piesa de imbracaminte perfecta, deoarece este potrivita pentru orice ocazie: mic dejun cu prietenii, nunti si botezuri, evenimente de familie, birou, etc. Sunt versatile, sofisticate si pot fi purtate atat ziua cat si noaptea. Daca sunteti in cautarea unei rochii online, va prezentam cateva modele de rochii de pe JojoFashion.ro, rochii care se poarta in acest sezon si care nu trebuie sa lipseasca din dulapul dvs.

Rochiile sunt piesa vestimentara vedeta in dulapurile noastre imediat ce vine vremea buna. Putem afirma ca printre propunerile firmelor, exista versiuni pentru toate gusturile si stilurile: rochii scurte sau lungi, modele maxi in stil victorian (exagerate si cu mult volum), dar vom vedea si propuneri in doua culori si intoarcerea decupajelor.

Desi iarna rochiile sunt combinate cu cizme inalte si paltoane din lana, adevarul este ca aceasta piesa atinge maximul de popularitate odata cu venirea vremii bune.

Din acest motiv, am selectat cele 8 modele de rochii care vor face ravagii in acest an. De la rochii camasa XXL, la rochii maxi cu imprimeuri florale, descoperiti modelele pe care le puteti achizitiona in acest sezon. Astazi, puteti gasi rochii online care urmeaza cele mai noi tendinte si pe care nu le puteti rata daca doriti sa fiti in pas cu moda.

  1. Rochii cu decupaje

Desi nu este o noutate, decupajul este responsabil pentru a da o nota inovatoare unei rochii simple. Aparand sub piept, aceste decupaje creeaza un efect optic din doua piese. Cu imprimeuri florale sau cu buline, aceste propuneri ar putea deveni preferatele sezonului.

  1. Rochii camasa

Camasile lungi si supradimensionate sunt tendinta de top si femeile care stapanesc foarte bine stilul, le poarta ca rochii. Le puteti combina cu un blazer, o vesta sau cu o centura daca doriti sa marcati talia.

  1. Rochii cu imprimeuri florale

Nu exista primavara fara rochii florale si, cum nu ar putea fi altfel, vor continua sa fie o tendinta si in acest sezon. Sunt romantice, practice si elegante. Stim ca imprimeul floral este unul dintre cele mai versatile din lumea modei: se adapteaza la toate stilurile, variaza in marime, creeaza game minunate de culori si, mai mult, nu se demodeaza.

  1. Rochii din denim

Daca exista o rochie atemporala dincolo de rochia neagra din dulapul nostru, aceasta este rochia din denim. Un clasic care nu se demodeaza niciodata si care se adapteaza la noile tendinte ale fiecarui sezon. Nu conteaza daca este vara, toamna sau primavara, este un plus in orice dulap.

  1. Rochii scurte

Daca rochiile mini au fost o tendinta clara in sezonul de toamna/iarna, odata cu venirea vremii bune, tendinta va continua sa fie imbatabila. Modelele de rochii scurte continua sa fie in tendinte, iar cele de inspiratie babydoll sau in linie A sunt un must-have in orice garderoba. Investitia intr-un model deasupra genunchiului va fi intotdeauna o alegere buna.

  1. Rochii lungi

Nu, nu vom purta doar rochii mini. De fapt, rochiile lungi sunt un alt favorit atat pe pistele de moda, cat si pe strada. Modelele de rochii lungi realizate dintr-o tesatura fluida sunt purtate si mai bine in tonuri pastelate sau albe. Este necesar doar sa adaugati o centura pentru un efect mai modern. Puteti gasi rochii online lungi cu diverse imprimeuri si detalii precum paiete, sclipici, dantele si pene (o tendinta in acest an), pentru evenimente mai elegante.

  1. Rochii midi

Rochia midi este unul dintre cele mai reprezentative articole vestimentare din anii '90.  In magazinele online gasiti rochii midi pentru toate gusturile, stilurile, siluetele si ocaziile. Cel mai feminin articol vestimentar se adapteaza oricarui anotimp, dar primavara si vara devine o necesitate. Usurinta pe care o ofera atunci cand construiti un look si versatilitatea pe care o ofera fiecarui stil, sunt punctele fortei ale aceste piese feminine.

  1. Rochii negre

Lungi, pana la genunchi sau scurte, cu totii avem una in dulap. Vorbim despre rochia neagra care este o piesa de baza pentru femei. Tocurile, sandalele joase sau inalte, adidasii si chiar cizmele se potrivesc perfect cu aceasta rochie care este, cu siguranta, preferata oricarei femei. In plus, aceasta culoare este considerata eleganta si un simbol care reflecta autoritatea si puterea. Cel mai bun lucru este ca nu se demodeaza niciodata.

Puteti gasi rochii online in toate formele si culorile insa aceste modele sunt foarte populare in acest sezon si orice femeie are trebui sa le detina!

(P)

Citit 1629 ori Ultima modificare Vineri, 23 Aprilie 2021 19:33