O lenjerie de la Finette - o oră de somn care face cât 10

O lenjerie de la Finette - o oră de somn care face cât 10
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Dacă atunci când mergi în vizită la cineva dormi mai bine decât acasă la tine, înseamnă că este o problemă cu privire la amenajarea spațiului pentru odihnă. Este demonstrat științific faptul că nu contează cât de mult dormi, ci cât de calitative sunt acele ore de somn. Uneori mai puțin este mai bine. Lenjeria de pat are o influență majoră asupra odihnei, la fel și salteaua sau atmosfera din cameră.

Pentru că fiecare om își aranjează spațiul așa cum preferă, pentru că nu există o regulă universală care spune cum este bine, este de preferat ca materialele să fie de calitate. Fiecare decide ce îi place și ce nu îi place, dar finețea cu care așternuturile de pat îți mângâie pielea este importantă. Din acest motiv, magazinul online Finette pune la dispoziție lenjerii de pat și nu numai, care să ofere confortul necesar.

O lenjerie de pat comandată, încă una gratuită

Pentru că reprezentanții Finette știu că fiecare client este important și fiecare comandă este benefică pentru ambele părți, aceștia oferă regulat și promoții. Pentru fiecare lenjerie de pat comandată, poți alege încă una cadou, de care să te bucuri. O lenjerie nu înseamnă doar confort în timpul somnului, ci poate însemna și stil, culoare și design.

De aceea, fiecare model de pe site se încadrează în imprimeuri și culori diferite, astfel încât fiecare client să poată alege varianta potrivită pentru el. O lenjerie poate completa stilul unei camere sau poate deveni piesa centrală din respectiva cameră.

Având în vedere că un set conține 6 piese, la această ofertă poți primi 12 piese care să completeze două paturi din casa ta sau o poți avea de schimb. Crem, albastru mov, cu galaxia, fluturi sau flori și multe alte combinații, poți alege de pe site-ul Finette.ro.

Cât de importantă este o cuvertură?

În special familiile care au copii cunosc faptul că nimic nu poate fi menținut curat. Poate uneori este vorba de un suc vărsat, poate o cariocă lăsată fără capac, poate multe alte întâmplări. Cert este că micile accidente de acest gen sunt inevitabile și nici măcar patul nu este ferit de ele.

Având în vedere că patul este un spațiu safe, destinat odihnei, ar trebui ca membrii familiei să stea pe el doar în pijamale, pentru a evita contactul bacteriilor de pe hainele din exterior pe cearșaf. Acest lucru nu este mereu posibil și îndeplinit, deci este nevoie de cuverturi de pat pentru fiecare dormitor din casă.

Acestea nu doar protejează lenjeria de bacterii pe timpul zilei, ci și de micile accidente cauzate de copii. Este mai simplu să schimbi o cuvertură, decât să înfeți din nou toate celelalte elemente precum pernele, salteaua și pilota. Finette dispune de astfel de cuverturi potrivite atât pentru paturile matrimoniale, la un loc cu fețele de pernă de zi, cât și pentru paturile single, de copii. Culorile variază pentru ca fiecare să aleagă ceea ce îi place, iar materialele sunt calitative.

Pentru a vizualiza toată gama de produse puteți accesa site-ul și pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0770213601.

(P)

Citit 2384 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 23:29