Programează-te rapid, simplu, gratuit, la saloanele de hair & beauty, cu Stailer!

Programează-te rapid, simplu, gratuit, la saloanele de hair & beauty, cu Stailer!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Probabil că sună a pleonasm să te programezi la salon repede, chiar astăzi. Acum acest lucru este posibil, datorită acestei platforme. Mai toată lumea știe să folosească internetul acum, în afară de bătrâni sau poate cei ce nu au acces la el. Accesând stailer.ro, folosind câteva filtre de căutare, ai posibilitatea de a găsi în câteva minute un stilist care să îți ofere serviciul de hair & beauty dorit. Poți face o programare când ești blocat în trafic, când iei pauza de masă la birou, când ești la cumpărături în supermarket, când stai la terasă, oricând, în orice moment al zilei. Nu mai e atât de greu acum să ajungi pe scaunul unui salon, fiindcă acum s-au inversat rolurile. Nu mai aștepți tu după disponibilitatea stiliștilor, ci mergi în funcție de a ta, la un salon găsit cu ajutorul platformei.

Uneori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din salon

Poate că stiliștii pe care îi frecventezi nu și-au mai dat un update skill-urilor și se vede, fiindcă nu observi mari schimbări în tehnica lor. Sau poate pur și simplu te-ai plictisit de salonul respectiv și vrei să încerci serviciile altora, la aceleași prețuri. Doar experimentând îți dai seama care stiliști îți intră în inimă și implicit în rutina de beauty pentru anii ce urmează. Însă nu știi de unde să începi. Să o iei la ghici din rezultatele ce îți apar pe Google nu prea îți convine și nici nu îți dorești să suni la fiecare în parte. Mai recurgi și la întrebatul prietenilor, poate îți recomandă ei ceva bun. Însă de multe ori dezamăgirea se instalează, fiindcă ce le place lor nu înseamnă că îți place și ție sau ajungi să plătești mai mult decât te așteptai la final.

De aceea a fost inventat Stailer. Cu câteva click-uri și un search rapid, vezi aici lista completa a saloanelor din Iasi. Aici sunt înscriși stiliști din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și București, însă până la finalul anului platforma se va extinde și în alte părți ale țării. Platfoma afișează toate informațiile relevante ca să poți alege varianta ce se pliază cel mai bine pe cerințe. Vei afla prețul fix al unei lucrări, fără alte surprize financiare, locația salonului prin Google Maps, chiar și poze din salon sau ale altor lucrări, precum și recenziile altor clienți.

Stailer doar te ajută și îți economisește timpul

Este mult mai eficient să îți faci programările online. Poți face câte dorești, când dorești. Într-o singură săptămână, dacă ai o oră două libere, în funcție de serviciul dorit, poți să îți faci o transformare completă. Nu ai musai nevoie de un cont creat pe Stailer ca să realizezi o programare rapidă, însă acesta este mai util pentru programările viitoare.

În cont vei avea parte de o agendă virtuală unde îți gestionezi programările după bunul plac. Poți chiar și anula tot de acolo, gratuit, dacă nu mai poți ajunge din orice motiv la salon. Stilistul este astfel anunțat din timp și oferi posibilitatea altui client de a găsi locul disponibil pe Stailer. Din cont îți poți seta chiar și remindere, pentru a ajunge mereu la timp la salon.

Alătură-te și tu lumii Stailer și vei observa cât de ușor este acum să ajungi la stiliștii preferați. Pentru alte informații scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 2110 ori Ultima modificare Joi, 13 Mai 2021 18:10