Cei 500.000 de români care au semnat petiţia PSD au determinat plafonarea preţurilor la energie şi gaze

Cei 500.000 de români care au semnat petiţia PSD au determinat plafonarea preţurilor la energie şi gaze
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Camera Deputaților a votat, miercuri, proiectul de lege care plafonează prețurile la energia electrică și gaze. Proiectul a fost dezbătut în regim de urgență la solicitarea PSD, iar schema de compensare va fi aprobată până la 1 noiembrie. Prețurile ar urma să fie plafonate atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru spitale, unități de învățământ, ONG-uri, furnizori de servicii sociale și biserici.

„500.000 de români care au semnat petiția PSD pentru plafonarea prețului la gaze și energie electrică au determinat reprezentanții puterii să voteze legea. Le mulțumesc gălățenilor care au semnat această petiție, este și reușita voastră!”, a spus la finalul votului în plen deputata PSD de Galaţi Viorica Sandu.

„În cadrul dezbaterilor din comisiile de specialitate,PSD a reușit să-și impună amendamentele la proiect și la votul final a ajuns o formă nouă, mult îmbunătățită. Așa cum am promis, românii vor plăti un preț egal cu cel de anul trecut. Prin amendamentul propus de PSD, am plafonat prețurile la energie și gaze pentru spitale, școli, grădinițe, creșe, biserici și alte unități de cult, cabinete ale medicilor de familie, ONG-uri. Sute de mii de români au semnat petiția PSD, şi-au pus încrederea în noi și nu i-am dezamăgit!”, a mai spus Viorica Sandu.

P

Citit 3892 ori Ultima modificare Joi, 28 Octombrie 2021 16:05