Galați se enumeră printre orașele nou apărute pe Stailer

Galați se enumeră printre orașele nou apărute pe Stailer
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Stailer continuă cu extinderea promisă încă de la lansare și recent s-au alăturat și alte orașe listei, printre care și Galați. Stailer este platforma care a revoluționat industria beauty cu privire la realizarea programărilor. Este platforma online unde cei interesați găsesc saloanele din oraș, alături de stiliști și se pot programa la oricare dintre acestea.

Este o variantă care te scapă de datul telefoanelor, dacă te afli și tu printre cei interesați și care îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi sigur de alegerile făcute. Este destinat atât femeilor, cât și bărbaților, pentru că aici se întâlnesc toate serviciile din sfera beauty cu cei interesați. Simplu și rapid în materie de programări la salon. Descoperă mai multe despre Stailer în continuarea articolului și află cum te poți programa.

Serviciile de beauty sunt indispensabile - răsfață-te oricând la salon

Când vine vorba despre saloane de cosmetică în Galați poți avea certitudinea că Stailer este cel care te ajută să găsești locul potrivit pentru tine. Atât pe platformă, cât și pe aplicație poți vedea toate informațiile de care ai nevoie printre care: timp de lucru, prețuri, poze ale altor lucrări, stilist, salon și altele care să te ajute să iei decizia potrivită.

Diferența dintre platformă și aplicație este că pentru cea din urmă ești condiționat să creezi un cont pentru a o putea utiliza. Dar, acest lucru vine în favoarea ta, pentru că nu durează mult să creezi un cont și mai apoi vei avea toate informațiile stocate deja pentru următoarele programări, de unde rezultă o eficientizare și mai mare a timpului.

Stailer este pentru cei care preferă să se relaxeze deseori la saloanele de beauty unde beneficiază de momente de răsfăț și de schimbări de look, ceea ce nu poate fi decât un plus pentru starea de bine. Având în vedere că acum sunt aproximativ 20 de orașe care s-au alăturat platformei și că extinderea continuă, Stailer poate fi prezent cât de curând în toate orașele din țară. Deci, ar trebui recunoscut de toată lumea, pentru că poate fi de ajutor în orice moment.

Stailer - alegerea salonului de beauty preferat nu a fost nicicând mai simplă

Stailer este foarte ușor de utilizat, chiar și pentru cei care nu sunt adepți ai tehnologiei. Toate informațiile apar chiar de pe prima pagină și trebuie doar selectate filtrele corecte. Dacă ești interesat de servicii de pensat la salon în Galați spre exemplu trebuie doar să selectezi aceste informații, alături de data, ora și genul, iar mai apoi platforma generează o listă cu locurile disponibile.

Având în vedere că Stailer are toate informațiile necesare disponibile poți vedea care este stilistul sau salonul potrivit pentru tine și mergi exact acolo unde îți dorești. Dacă intervine o problemă poți oricând să anulezi programarea și stilistul este anunțat în timp util. De asemenea poți seta și un reminder care să sune înainte de programare astfel încât să nu uiți de ea.

Accesează platforma și descoperă toate orașele în care este disponibilă și alte informații, programează-te și bucură-te de schimbarea de look.

Contact:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

P

Citit 7759 ori Ultima modificare Vineri, 29 Octombrie 2021 12:12