DMT Marine Equipment, cel mai modern loc de muncă din Galați, își mărește echipa!

DMT Marine Equipment, cel mai modern loc de muncă din Galați, își mărește echipa!
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

DMT Marine Equipment, producător internațional de echipamente navale de punte, continuă să-și dezvolte activitatea și caută să coopteze în echipă colegi noi pentru posturile de lăcătuș mecanic, lăcătuș construcții metalice, sudor WIG și MAG și operator CNC.

Pentru ocuparea acestor posturi, compania pune la bătaie o serie de beneficii greu de refuzat dar și unice în orașul nostru. Dintre acestea enumerăm: acordarea unui bonus la angajarea pe oricare din posturile menționate, în valoare de 500 lei, echipamente de lucru de înaltă tehnologie, mediu de lucru dotat la standarde occidentale, asigurare privată de sănătate, tichete de masă, prime de Paște și Crăciun, acces gratuit la sala de sport a companiei, sesiuni lunare de masaj, transport gratuit și altele care pot fi descoperite accesând site-ul companiei www.dmt-winches.com la secțiunea ‘Cariere’.

Persoanele interesate pot obține mai multe informații despre companie și despre posturile disponibile la numărul de telefon 0372 366 015 sau accesând oricare din datele de contact afișate atât pe website, cât și pe pagina de Facebook DMT: www.facebook.com/DMTMarineEquipment. De asemenea, cei dornici aplice pot face o vizită la sediul companiei din Vânători, strada Prelungirea Foltanului nr. 13 sau pot transmite CV-ul lor pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

DMT Marine Equipment are o tradiție de 20 ani pe piață din Galați, timp în care și-a construit un renume internațional în industria navală, plasând România și, implicit orașul nostru, pe harta celor mai buni furnizori de echipamente din lume.

DMT construiește la Galați vinciuri pentru toate tipurile de vase, sisteme de control electrice și hidraulice, precum și multe alte echipamente de punte la cele mai înalte standarde de calitate. “Suntem o companie gălățeană dar cu management și viziune occidentală. Ne tratăm oamenii cu respect și prețuire, iar acest lucru se reflectă în condițiile de lucru pe care le oferim – cele mai bune din industria locală la acest moment, în beneficiile pe care le-am creat pentru ei, în investițiile pe care le facem în dezvoltarea lor, precum și în strictețea cu care le respectăm drepturile”, a declarat Piet ter Schure, CEO al DMT Marine Equipment.

Pentru o companie care se dezvoltă în fiecare an, derulând proiecte din ce în ce mai complexe, resursa umană de calitate este extrem de valoroasă. Din acest motiv, DMT investește în pregătirea echipei pentru a ține pasul cu evoluția tehnologică din occident.

Piața forței de muncă din Galați este din ce în ce mai limitată, în raport cu nevoia de specialiști. Din acest motiv, DMT Marine Equipment oferă oportunități de angajare și dezvoltare, atât pentru oameni cu experiență cât și pentru tineri aflați la început de drum dar dornici învețe și devina profesioniști în meseria lor. “Compania noastră este mediul excelent în care un tânăr va găsi tehnologii avansate pe care le va putea experimenta, aparatură de ultimă generație, un mediu de lucru organizat, curat, și o echipă de oameni deschiși -i ofere suport”, continuă Piet ter Schure.

DMT Marine Equipment rămâne unul dintre cele mai moderne locuri de muncă din Galați, o companie în ale carei valori se pot regăsi toți oamenii muncitori, profesioniști, entuziaști și pasionați de meseria lor.

(P)

Citit 7019 ori Ultima modificare Vineri, 04 Martie 2022 12:00