Finalizarea proiectului „Diversificarea activității SC EUROMET CONSULTING SRL prin achiziția de utilaje și echipamente performante”

Finalizarea proiectului „Diversificarea activității SC EUROMET CONSULTING SRL prin achiziția de utilaje și echipamente performante”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

EUROMET CONSULTING S.R.L, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Diversificarea activității SC EUROMET CONSULTING SRL prin achiziția de utilaje și echipamente performante”, cod MySMIS 131933, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri

Obiectivul general al proiectului este determinat de consolidarea poziției EUROMET CONSULTING S.R.L., pe piața întreprinderilor de profil, prin dezvoltarea capacitații și diversificarea producției.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de:

  1. Diversificarea activității curente prin achiziționarea de echipamente și utilaje noi de producere a garniturilor de mobilier;

  2. Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării proiectului, față de nivelul înregistrat în ultimul an fiscal încheiat inainte de depunerea cererii de finanțare;

  3. Dublarea cifrei de afaceri la finalul primului an de după finalizarea investiției față de nivelul înregistrat în exercitiul financiar anterior depunerii cererii de finanțare, prin prisma diversificării activității și intrării pe piața producătorilor de mobilier din PAL.

Rezultatele proiectului:

1. Dotarea punctului de lucru prin achiziționarea de active fixe: mașină verticală de gaurit cu comandă numerică – 1 buc; mașină automată de aplicat cant pe drept – 1 buc.; circular de formatizat cu masă mobilă – 1 buc; motistivuitor – 1 buc.

2. Crearea a 5 noi posturi pentru poziția de Operatorii la instalațiile de prelucrare a lemnului.

3. Dublarea cifrei de afaceri la finalul primului an de după finalizarea investiției față de nivelul înregistrat în exercițiul financiar anterior depunerii cererii de finanțare, prin prisma diversificării activității și intrării pe piața producătorilor de mobilier din PAL.

Valoarea totală a proiectului este de 1.043.676,18 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 596.386,39 lei.

Impactul investiției la nivelul localității Galați/regiunii Sud-Est constă în angajarea de forță de muncă locală (5 locuri de muncă) și dezvoltarea mediului de afaceri.

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , administrator: IRIMIA LIVIU-ADRIAN.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 515 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2022 10:51