Miercuri, gaze oprite pe două străzi din Galați

Miercuri, gaze oprite pe două străzi din Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Miercuri, 30 martie, consumatorii de pe strada Combinatului și Drumul Viilor, din municipiul Galați, vor avea întreruptă furnizarea de gaze naturale, timp de șase ore, de la 9,00 la 15,00, anunță Distrigaz Sud Rețele pe site-ul propriu. Motivul întreruperii programate îl reprezintă efectuarea unor lucrări de „cuplare”, conform companiei.

Problema este că, de multe ori, Distrigaz Sud Rețele anunță aceste întreruperi în ultimul moment. Deși luni după-amiază, de exemplu, pe site-ul companiei nu era anunțată nicio întrerupere programată în municipiul Galați până la finalul acestei luni, a doua zi erau oprite deja gazele pe străzile Lozoveni și Aurel Vlaicu și în Piața Rizer, pentru lucrări de „remediere post-reglare”.

Nu e ca și cum consumatorii care se văd lăsați fără gaze timp de mai multe ore ar putea face ceva preventiv. Când te anunță că ți se oprește apa, faci provizii în cadă sau în alte recipiente, ca să fii pregătit în caz de... orice. La fel, când se taie lumina anunțat, îți iei la revedere de la televizor vreo câteva ore și treci pe baterii sau acumulatori, rugându-te să nu ți se strice mâncarea în frigider. La gaze e altceva, nu prea ai ce să faci, decât să aștepți cu oala de mâncare pe aragaz și să studiezi toți sfinții din calendar. Nu ajută, dar măcar te răcorești puțin.

Citit 2182 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Martie 2022 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.