Lansarea campaniei de educare şi conştienizare LIVE(RO)2-EST în judeţul Galaţi

Lansarea campaniei de educare şi conştienizare LIVE(RO)2-EST în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, alături de Asociaţia Română Anti-Sida (ARAS) și Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Spiridon” Iaşi organizează o conferinţă cu ocazia lansării campaniei de informare, educare și conștientizare LIVE(RO)2-EST în județul Galați.

Evenimentul va avea loc miercuri, 30 martie 2022, începând cu orele 11,00, la Sala Europa a Centrului de Afaceri Galați (în incinta Ibis Styles Hotel, str. Domnească nr. 13).

Potrivit comunicatului remis redacţiei, acțiunea face parte din seria de evenimente județene ce anunță campaniile gratuite de testare, stadializare și direcționare către tratament a pacienților cu boli hepatice în județele incluse în proiectul LIVE(RO)2-EST. 

Obiectivul proiectului constă în furnizarea de servicii medicale de prevenire, depistare precoce (screening),diagnostic și direcționare către tratament al pacienților cu boli hepatice cronice, secundare infecțiilor virale cu virusuri hepatitice B/D și C, din regiunile de dezvoltare Nord-Est și Sud-Est, respectiv din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea.

Citit 726 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2022 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.