Consiliul Judeţean Galaţi anunță închiderea oficială a proiectului „Dotarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva”

Consiliul Judeţean Galaţi anunță închiderea oficială a proiectului „Dotarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Galaţi, în calitate de beneficiar, anunță închiderea oficială a proiectului „Dotarea Ambulatoriului integrat de specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva” – cod SMIS 126827, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8 Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale, Prioritatea de investiții 8.1 Investiții în infrastructurile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Operațiunea 8.1.A: Ambulatorii.

Valoarea totală a proiectului a fost de 2.677.137,09 lei, din care valoarea asistenței financiare nerambursabile asigurată de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională a fost de 1.873.995,96 lei.

Obiectivul general al proiectului a fost îmbunătățirea calității serviciilor de asistență medicală pentru Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva Galați, scopul proiectului fiind asigurarea accesului egal al populației la servicii medicale de calitate aferente funcționării Ambulatoriului Integrat de Specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva Galați, în vederea ameliorării stării de sănătate și sporirii accesului persoanelor sărace care au nevoie de îngrijiri medicale de specialitate în specialitățile boli infecțioase și dermatovenerologie.

Rezultatele proiectului sunt: 43 de echipamente medicale și 17 dotări specifice și mobilier medical, achiziționate pentru funcționarea Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva din Galați.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 34 de luni, respectiv de la data de 16.07.2019 și până la data de 30.04.2022.

Evenimentul pentru închiderea oficială a proiectului va avea loc în data de 13.04.2022, ora 10.30, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Galaţi din strada Eroilor, nr. 7 şi va avea drept obiectiv informarea comunității locale cu privire la rezultatele proiectului. La eveniment vor participa reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Galaţi, ai finanțatorului, precum și ai instituțiilor mass-media locală şi regională.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Elisei Simona, manager proiect, consilier la Direcția Programe din cadrul Consiliului Județean Galați, telefon: 0236/302558, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(P)

Citit 867 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2022 23:25