Recrutarea rezerviștilor voluntari, prelungită până pe 24 iunie

Recrutarea rezerviștilor voluntari, prelungită până pe 24 iunie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ministerul Apărării Naţionale prelungește, până la data de 24 iunie, campania de recrutare pentru cetăţenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar în Armata României, transmite, miercuri, MApN. Au fost depuse 482 de dosare pe 871 de locuri.

În această etapă, demarată în data de 16 mai, sunt disponibile 871 de locuri pentru toate categoriile de personal (ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați).

Cei interesați vor fi informaţi cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar la centrul militar zonal, judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul.

De asemenea, candidaţii proveniţi din rândul cetăţenilor fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către funcțiile pentru care aceştia îndeplinesc criteriile specifice referitoare la nivelul studiilor și corespondența specializărilor dobândite în viața civilă cu armele/serviciile și specialitățile militare.

Detalii suplimentare pentru cei care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă pot fi obținute de la centrele militare zonale, judeţene sau de sector.

Citit 1496 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iunie 2022 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.