S-a stins din viață actorul Alexandru Lulescu

S-a stins din viață actorul Alexandru Lulescu
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Alexandru Lulescu, un alt artist din generația de aur a României, s-a stins din viață. Actorul împlinise 90 de ani pe 1 iunie și, potrivit jurnaliștilor „Click” se afla de mai mult timp într-un centru de bătrâni, unde era îngrijit de personal specializat.

Conform România Tv, actorul a avut un fel de premoniție chiar cu o zi înainte să treacă în neființă, căci a cerut să vină un preot pentru a fi împărtășit. Starea lui de sănătate nu era una foarte bună. Din păcate, a doua zi după împărtășanie, Alexandru Lulescu a murit în urma unui atac cerebral. Din informațiile apărute în spațiul public, înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, iar trupul neînsuflețit va fi depus la Teatrul Național din București.

Într-o emoționantă postare pe Facebook, actorii Vasile Muraru și Valentina Fătu deplâng moartea lui Alexandru Lulescu:

„O inimă bună a încetat să mai bată... Un mare artist de revistă s-a ridicat la cer...

Rămânem cu amintirea splendidelor momente trăite împreună, pe scena Teatrului Tănase...

Iată-l aici pe Alexandru Lulescu, omagiat în cadrul primei ediții a Galelor Savoy, anul trecut, în luna octombrie...

Avea să fie ultima sa apariție scenică... O ieșire din scenă, demnă de un Campion! Cu nesfârșite aplauze, cu flori și cu multă, multă recunoștință declarată...

Rămas bun, nea Lulu!”.

Alexandru Lulescu se număra printre cei mai longevivi actori de la noi din țară, cu o activitate de 70 de ani pe scena teatrului, dar și cu apariții nenumărate în film și tv.

Citit 4432 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2022 14:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.