Hyperdent Galați devine Dr. Petru – Clinici Stomatologice, rețea de clinici dentare orientată spre calitate la prețuri accesibile

Hyperdent Galați devine Dr. Petru – Clinici Stomatologice, rețea de clinici dentare orientată spre calitate la prețuri accesibile
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Lanțul de clinici Dr. Petru a preluat Hyperdent Galați, oferindu-le mai multor români posibilitatea de a beneficia de servicii stomatologice premium și mai ales implanturi de înaltă calitate, la prețuri cât se poate de accesibile.

Clinica Dr. Petru a fost înființată cu fonduri europene, investiție care a permis achiziționarea de echipamente performante și utilizarea acestora la prețuri accesibile. Astfel, doctorii stomatologi pot oferi atât servicii simple, precum igienizarea dentară profesională sau curățarea cariilor, cât și servicii complexe, precum radiologia dentară 3D CT, chirurgia dentară și implanturi dentare (cu prețuri de la 300 euro) de proveniență Germania, Italia și Coreea de Sud.

Clinicile Dr. Petru au dus la bun sfârșit peste 5.000 de implanturi, iar rezultatele excelente și de durată, au reușit să-i creeze brandului o reputație demnă de invidiat la acest capitol.

Beneficiile implantului dentar minim invaziv presupun minimizarea afecțiunilor asociate cu pierderea dinților, precum atrofia osoasă, redarea corectitudinii masticației și permiterea revenirii la o alimentație completă și variată, asigurarea stabilității ancorării protezelor dentare și a suportului necesar pentru contururile faciale și eliminarea nevoia șlefuirii dinților restanți sănătoși, în vederea completării dinților lipsă, prin intermediul punților dentare clasice.

Clinica Dr. Petru din Galați se află pe Str. Siderurgiștilor, nr. 8, bl. D4, ap. 61. Pentru programări puteți suna la 0757 641 122. Serviciile stomatologice oferite se adresează tuturor categoriilor de vârstă, copiii fiind întâmpinați cu o abordare foarte prietenoasă, adecvată vârstei lor.

(P)

Citit 4179 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2022 15:40