Subprefectul judeţului Sălaj a murit după ce s-a prăbuşit acoperişul unui foişor în timp ce participa la un eveniment

Subprefectul judeţului Sălaj a murit după ce s-a prăbuşit acoperişul unui foişor în timp ce participa la un eveniment
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Subprefectul judeţului Sălaj Virgil Ţurcaş a murit marți după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el, în timp ce participa la un eveniment alături de alte oficialităţi judeţene şi de primari. De asemenea, în urma incidentului au fost rănite mai multe persoane.

Virgil Ţurcaş participa, ca invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj, scrie news.ro Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost anunţat, printr-un apel la 112, că, în localitatea Hurez, acoperişul unui foişor în care se aflau mai multe persoane ce participau la un eveniment s-a prăbuşit în urma unei rafale de vânt.

Acolo au fost trimise imediat mai multe echipaje (o autospeciala de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ).

"În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul Terapie Intensivă Mobilă şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital", a arătat sursa citată. 

"În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, subprefectul a fost declarat decedat", au anunțat reprezentanţii Prefecturii Sălaj.

Subprefectul Virgil Țurcaș avea 52 de ani.

Poliția Județeană Sălaj a anunțat că a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Șimleu, scrie Graiul Sălajului.

Un angajat al ADI Ecodes este internat în spital cu fractură la un picior, iar alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

Citit 1787 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Iunie 2022 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.