Cătălin Drulă: „PSD și PNL vor doar să găsească locuri de muncă la stat”

Cătălin Drulă: „PSD și PNL vor doar să găsească locuri de muncă la stat”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Noul președintele al USR, Cătălin Drulă crede că ”și cei care ne critică legitim își doresc să reușim”. Într-un recent interviu on-line acordat cititorilor hotnews.ro, acesta a afirmat că, în prezent, actul de administrație publică nu e văzut ca un serviciu public în țara noastră. ”PNL și PSD vor doar să găsească locuri de muncă la stat. Politicile acestui guvern nu au făcut decât să adâncească criza. Dl. Isărescu a spus foarte clar că politicile fiscale nu fac decât să pună gaz pe focul inflației. Ne paște pericolul stagflației: oamenii vor ajunge în șomaj și vor avea probleme la plata ratelor. La un moment mă întrebam ce au ei de gând (PNL și PSD). PSD, de fiecare dată când a guvernat strâmb, a plecat de la guvernare. Noi suntem la limita junkului și ne împrumutăm mai scump decât Rusia. Amploarea crizei va fi dată de actualul guvern, care nu e în stare să pună frână cheltuielilor”, a afirmat Cătălin Drulă.

Pe de altă parte, fostul ministru al Transporturilor este de părere că nici USR nu e fără nicio pată pe tricou. "Cu Emil Boc am avut o relație aparent cordială, după care a început să iasă cu minciuni. Dar sunt alți primari cu care avem relații foarte bune, cei care sunt puși pe treabă", a adăugat noul președinte al USR.

În plus, Drulă este dezamăgit de ceea ce a făcut Dacian Cioloș, arătând că ”individualismul în politică nu duce la niciun rezultat. USR a trecut prin suișuri și coborâșuri, dar timp de cinci ani am construit acest proiect politic. (...) Suntem o singură echipă. Colegii care înțeleg acest lucru sunt superbineveniți în această casă în care să construim împreună. Rolul meu ca lider e să nu permit distrugerea muncii a zeci de mii de oameni”.

Citit 680 ori Ultima modificare Marți, 12 Iulie 2022 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.