Stradă desprinsă din Evul Mediu, lângă o zonă din Galaţi recent modernizată (FOTO)

Stradă desprinsă din Evul Mediu, lângă o zonă din Galaţi recent modernizată (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

În multe zone ale Galațiului există străzi care par a fi uitate de autorități, străzi pe care este un chin să te deplasezi cu mașina din cauza surpărilor de diferite dimensiuni din asfalt, însă se poate și mai rău.

Dacă gropile au ajuns să fie reprezentative atunci când te gândești la străzile românești, șoferii fiind principalii cetățeni care speră într-o schimbare, se pare că în anumite zone ale Galațiului nici pietonii nu au cuvinte de laudă.

Acesta este și cazul străzii Dr. Răutu, stradă pe care oamenii sunt nevoiți să o parcurgă pentru a ajunge la Biserica ”Sf. Arhangheli, Sf. Gheorghe și Sf. 40 Mucenici din Sevastia” din Galați. Această stradă, aflată în proximitatea unei zone recent modernizate, aproape de Piaţa Energiei, pare a fi desprinsă din altă epocă, asfaltul fiind aici complet inexistent. Atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi, este un chin să ajungă în fața bisericii din cauza condițiilor groaznice, drumul fiind în totalitate din pământ. Pe această stradă, vara este o problemă praful, care se ridică la fiecare mașină care trece, drumul nefiind nici măcar pietruit, iar iarna noroiul și bălțile formate de ploi, ca să nu mai spunem de cantitatea mare de zăpadă căzută în ultima lună, le dau mari bătăi de cap oamenilor, indiferent de modalitatea prin care încearcă să ajungă dintr-un capăt în altul. Deși gălăţenii care locuiesc în zonă s-au obișnuit cu această situaţie, anormală pentru anul 2023, ei încă speră într-o schimbare și așteaptă să fie demarat şi aici un proiect de asfaltare.

Citit 9593 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 08:03

4 comentarii

  • postat de Caval. N
    Miercuri, 22 Februarie 2023 15:50
    5.14.136.***
    Sa vina primarul și responsabilii primăriei,sa vadă str Grivitei...cred că trebuiesc dați în judecată ,sa sa nu mai plătească nimeni de pe strada impozitul și cu benere de 5m la primărie în fața ,de 40 de ani nu au făcut nimic iar acum după o lucrare tehnica toată strada e plina de noroi,gropi caci
    0
    0
  • postat de Cristi
    Miercuri, 22 Februarie 2023 10:01
    86.34.187.***
    Recent modernizata? daca a fost refacuta pietruirea, se numeste intretinere si nu modernizare, este o mare diferenta. Fara realizarea lucrarilor de apa-canal nu intra nimeni sa asfalteze nimic.
    0
    0
  • postat de Alexutz
    Miercuri, 22 Februarie 2023 08:55
    5.2.205.***
    "Marea modernizare". Aici nu a mai ajuns Ionut sa toarne beton, mai aveti putina rabdare.
    0
    0
  • postat de Toader
    Marți, 21 Februarie 2023 21:07
    5.13.143.***
    Asfalt? Ce asfalt oameni buni? In zona nu exista canalizare, de asfalt nici nu se pune problema. Pe strada Dr. Rautu nici de deszapezire nu s-a pus problema, au trecut 4 zile pana sa vina cineva, si asta s-a intamplat doar la stada cu biserica, de stada care duce in lateral, acolo unde sunt cele mai
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.