Gălăţeanul Nelu Borşan, pe scena „Românii au talent”

Gălăţeanul Nelu Borşan, pe scena „Românii au talent”
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Un nou episod „Românii au talent” va umple de bucurie sufletele telespectatorilor, vineri, 24 februarie, de la ora 20,30, după cum promite Pro Tv. Iar gălăţenii, şi nu numai ei, au un motiv în plus pentru a nu rata emisiunea. Pe scena show-ului devenit fenomen naţional va urca unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai îndrăgiţi artişti locali, Nelu Borşan. Fireşte, nu va fi singur, ci alături de chitara şi de muzicuţa cu care se acompaniază de fiecare dată când cântă.

După cum ne-a dezvăluit, participarea la „Românii au talent” a fost o experienţă colosală, mai ales după ce a trecut prin furcile caudine a trei audiţii şi preselecţii, până a ajuns în faţa juriului. Nici în noaptea de dinaintea spectacolului nu a dormit pentru că producătorul i-a sugerat să schimbe colajul muzical pregătit cu un altul, iar până când momentul artistic nu a sunat cum trebuie, Nelu Borşan nu s-a putut odihni.

Uluitoare a fost şi atmosfera din culise şi de pe scenă: „Nu poate fi povestit în cuvinte! Numai să fii acolo, să vezi un furnicar de oameni, fiecare ştiind la milimetru ce are de făcut, numere ieşite din comun, care de care mai spectaculoase, concurenţi veniţi din toate colţurile lumii… una e să-i vezi la televizor, altceva să poţi da mâna cu ei, să poţi să legi prietenii. Iar publicul, aproximativ o mie de persoane, foarte receptiv la ce face concurentul pe scenă”, ne-a mărturisit Nelu Borşan.

Pentru că talentul merită să fie pe scenă la orice vârstă ar susţine buletinul că o ai, abia aşteptăm să-l vedem, vineri seară la Pro Tv, pe îndrăgitul artist gălăţean.

Citit 3845 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2023 09:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.