Patru posturi au fost scoase la concurs de Primăria Galați

Patru posturi au fost scoase la concurs de Primăria Galați
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Două funcții publice pe durată nedeterminată și două posturi contractuale temporar vacante au fost scoase la concurs de Primăria municipiului Galați, potrivit anunțurilor publicate pe portalul propriu. Iată condițiile pe care ar trebui să le îndeplinească persoanele interesate.

Pentru funcția publică de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior la Biroul Registrul Agricol, Fond Funciar, Arhivă se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în inginerie și vechime de minimum șapte ani în această specialitate. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 3 aprilie, proba scrisă va avea loc pe 25 aprilie și va fi urmată de interviu.

Este vacantă și funcția publică de inspector, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Prelucrare Automată a Datelor și Încasări Ghișeu. Candidaților li se cer doar studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și vechime de cel puțin șapte ani în specialitatea acestora. Înscrierile se pot face până pe 29 martie, proba scrisă va avea loc pe 10 aprilie, urmată de interviu.

Primăria organizează concurs pentru ocuparea pe o perioadă determinată a postului contractual temporar vacant de inspector de specialitate, gradul IA din cadrul Biroului Elaborare și Implementare Proiecte de Dezvoltare. Candidaților li se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime de cel puțin cinci ani în specialitatea studiilor și cunoștințe de Management de Proiect, Microsoft Project, Microsoft Access, Microsoft Excel, Word. Dosarele de înscriere se pot depune până pe 24 martie 2023, la sediul Primăriei. Proba scrisă va avea loc pe 3 aprilie și va fi urmată de interviu, în patru zile lucrătoare.

Același calendar de înscriere la concurs, probă scrisă și interviu este stabilit și pentru un post contractual temporar vacant de inspector de specialitate, gradul IA în cadrul Serviciului Investiții. Pentru ocuparea lui pe o perioadă determinată se cer studii universitare în științe inginerești, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, vechime de cel puțin cinci ani în specialitatea studiilor și cunoștințe de: Management de Proiect, Microsoft Excel, Word.

Citit 7092 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2023 09:18

4 comentarii

  • postat de Gigel
    Miercuri, 22 Martie 2023 19:53
    5.13.132.***
    Cred ca nu e luna sa nu mai apara cate un anunt de angajare la primarie.
    0
    0
  • postat de Galatean
    Marți, 21 Martie 2023 12:33
    89.137.226.***
    Oare ce salariu are salariatul din Primarie care se ocupa cu transportul local, respectiv, Transurb, care dau vina pe Primarie, cu mutarea fara motive reale a statiei de la Kaufland, mai jos spre fosta benzinarie, obligand pe galateni sa mearga cu sacose grele, asa in bataie de joc si nimeni nu ia nici o masura.
    Si acest lucru se intampla de trei saptamani desi in statia respectiva nu este nici o lucrare asa cum au motivat, din contra, lucrare este chiar in statia nou infiintata.

    Viata Libera va rog sa verificati si dvs. bataia asta de joc ca nu avem alte posibilitati sa indreptam aceasta nergula a Primariei si Transurbului.
    0
    0
  • postat de rodax
    Marți, 21 Martie 2023 12:16
    193.231.148.***
    aparat administrativ stufos,salariati care taie frunza la caini.
    0
    0
  • postat de Ivan
    Marți, 21 Martie 2023 06:59
    82.79.117.***
    Care sunt salariile nete oferite? De ce VL, care a criticat lipsa de transparenta a firmelor de recrutare, nu le publica?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.