Festivalul de Paște vă așteaptă în Grădina Publică

Festivalul de Paște vă așteaptă în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Poze cu iepurașul gigant, concurs de găsit ouă de Paşte, ateliere de creație și de încondeiat ouă, delicatese pe toate gusturile - de la gogoși, clătite, prăjituri de casă și turtă dulce până la plăcinte, cozonaci pufoşi, sarmale, fripturi, brânzeturi și afumături! Toate vă așteaptă în Grădina Publică din Galați care va găzdui, în perioada 7-23 aprilie, Festivalul de Paște.

Organizatorii promit o experiență unică, de neratat, mixul perfect între magia de festival tradițional şi spiritul sărbătorilor pascale. Vizitatorii vor descoperi aici o gamă variată de produse şi preparate pentru masa de Paşte, dar și produse artizanale, decorațiuni, ornamente şi cadouri unicat.

Nu lipsesc: prăjiturile de casă, turta dulce, ciocolata de casă, plăcintele şi cozonacii pufoşi, checurile şi cheesecakeurile, preparatele şi minuturile, băuturile pentru cei mici şi cei mari, kurtos kalacs, gogoşi şi clătite umplute cu creme şi fructe şi multe altele. Plus sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături și platouri numai bune de luat acasă pentru festinul pascal! 

Cu originalitate și fantezie, organizatorii au pregătit o mulțime de atracții pentru familii şi copii: poze cu iepurașul gigant, cadouri de Paşte, concurs de găsit ouă de Paşte, jocuri distractive pentru cei mici, ateliere de creaţie şi de încondeiat ouă.

(P)

Citit 4976 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2023 06:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.